• "finefine.dk" af Charlotte Caroline

  0 comments / Tilføjet by fine fine

  I dag bruger de fleste mennesker tid på at definere og udtrykke sig som selvstændigt individ, og særligt moden er et redskab der har fået identitetsmæssig betydning. Man ønsker at udtrykke sin individualitet samt skille sig ud, bl.a. gennem sit valg af tøjstil – og særligt én webshop tiltaler mig, da denne både har kant, er klassisk og utrolig fin: nemlig denne.

  Jeg er fascineret og vild med konceptet, som primært bygger på unisex til børn i alderen 0-6 år! I dag findes der så mange børnebutikker og webshops med børnetøj, at man skal skille sig ud fra sine konkurrenter, og det må man sige den stil- og målbevidste kvinde bag finefine.dk formår. De fleste ved nok, hvor hurtigt børn vokser i den alder, og at det meste tøj kan fremstå som nyt når barnet vokser ud af det. Hvis man får en efternøler, kan tøjet ‘genbruges’, også selvom det hedder bror og søster, og dét synes jeg er fint!

  Jeg ville ønske, at finefine.dk solgte tøj til voksne, men i dag er det jo således, at forældre ofte køber det tøj til deres børn, som de selv finder tiltalende, og jeg må sige, at webshoppen får mig til at ønske, jeg havde børn nu, det hele tiltaler nemlig mig. Når tiden er inde, vil jeg elske at klæde mine børn i finefines klæder, for jeg er vild med konceptet! Selvom der er mange i samme situation som jeg – uden børn – har de fleste en veninde eller et familiemedlem med børn, og indtil jeg får mine egne, må jeg jo “nøjes med” at forkæle andres små guldklumper, man kan jo alligevel ikke lade være ;)!

  Jeg har lavet et lille udpluk af mine favoritter, og allerede nu ejer jeg en af de fine ‘mug-to-go’, som jeg er utrolig glad for! Kan købes direkte her. Hvilke produkter bliver mon dine favoritter?


  1. Cardigan / Petit bateau 2. Natdragt / Petit bateau 3. Regnjakke / Petit bateau 4. Pina Mickey /Donsje

  Psst: husk du kan følge finefine på instagram @finefine.dk eller gøre mødre/fædre opmærksom på den skønne webshop fyldt med komfort og kvalitet.

  – CC

  Link til Charlotte Carolines Blog her ...

  Læs mere

 • "finefine.dk" af MadeByGregersen

  0 comments / Tilføjet by fine fine

  I dag åbner en af Danmarks nye shop til børn, Finefine.dk - og jeg er simpelthen så ski' heldig, at jeg skal være fast blogger for shoppen. Mon de har valgt mig, da jeg selv har en Fine? Hmm... Under alle omstændigheder er jeg super heldig og jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med at skrive om shoppen, deres produkter - og om alt hvad de kan tilbyde deres kunder.

  Det er egentlig ikke fordi der mangler butikker på det store internet! I guder nej... Men jeg synes faktisk, at konceptet, som finefine disker op med, mangler. Det virker gennemtænkt - ned til mindste detalje! Lige fra logoet til udvalget af mærker.

  Hos Finefine har Pennie (som står bag finefine.dk) valgt at fokusere på den skandinaviske stil - enkelte designs - og linien er overvejende unisex. Derudover gør de sig umage for at finde nye og anderledes brands, for at introducere dansker fra andet end "de almindelige" danske mærker, som vi er vant til efterhånden.

  Lige nu bugner det med shop til børn på nettet - der dukker nye op hele tiden. IG har åbnet mange døre, måske endda lidt for mange?
  Personligt tror jeg, at de fleste tror, at det er nem beskæftigelse, der giver mere fritid end et almindeligt fuldtidsjob. Dertil må jeg tilføje et kæmpe stort FORKERT! Hvis ikke man har en reel kærlighed for sin shop og for sit arbejde - så kan man lede længe efter succes.

  For at skille sig ud i mængden af shops, der popper op hist og her, så kræver det uden tvivl blod, sved og tårer - og en arbejdsuge på noget mere end 37 timer om ugen. Det er hårdt arbejde - og for at få sin shop til at blive en succes, kræver det helt sikkert også at man kræser om sine kunder, yder god service og elsker det man laver. Selv kl. 2.30 om natten, når man sidder og opretter nye varer eller gør klar til udsalg.

  Jeg forventer mig store ting af finefine.dk. Bag shoppen står nemlig en kvinde, der opfylder netop de ovenstående krav. Hun ved hvad hun vil og hvad hun ønsker at tilbyde sine kunder. Hun har #kant, hun er #klassisk, hun er #kreativ. Hun er finefine.dk

  Finefine.dk åbner imorgen, fredag d. 17. Juli, kl. 12 og giver -15% på ALT i shoppen HELE weekenden!

  Du kan følge finefine på facebook her og på deres instagram, finefine.dk

  Jeg ved ikke med jer, men jeg skal skam sidde klar ved tasterne.. Happy shopping everyone - og god weekend!

  Link til madebygregersen.dk her ...

  Læs mere

 • "finefine.dk" af Ida Berglund

  0 comments / Tilføjet by fine fine

  Några bilder på oss från i Fredags då en vän till oss hade en förvisning på barnkläder,
  hon (vid namn Pennie) ska nämligen öppna en webbshop för barn mellan 0-6 år.
  Enligt mig: helt underbara barnkläder som håller i både kvalité & stil i många år framöver.
  Webb-butiken öppnar nu på Fredag,
  jag har redan hunnit med att spendera några slantar på massa fint,
  kommer även titta in på sidan nu på Fredag;)!
  Så var beredda att titta in HÄR.
  & våran lille son fick äran att vara med som modell för sidan,
  tillsammans med ett gäng underbara ungar,
  tror barnen hade minst lika kul som föräldrarna som fick vara åskådare;)!!
  Ni kan även följa med på hennes instagramkonto vid namn FineFine.dk för uppdatering & inspiration;)!!!
  Tips till er alla!!!!

  Læs mere

 • "Minimodellerna" af Ida Berglund

  0 comments / Tilføjet by fine fine

  Bjuder på några bilder från bakom kulisserna!
  Allt var så bra uppstyrt, älskar lokalen, kläderna till dom små, trevliga välkomstsnittar med champagne, kaffe & en massa annat gott till.
  En liten lekhörna till barnen & även dom fick tilltugg & dryck.
  Fotograferingen gick väldigt smidigt.
  Kändes som att det var mer att fånga ögonblicken vilket gjorde det hela väldigt lekfullt & naturligt.
  Är spänd på se bilderna senare:)!
  Synd bara att jag lämnade min kamera hemma så ni får stå ut med mobilbilder!
  På dom två bilderna längst ned har ni skaparen av hemsidan,
  fina Pennie!

  Link til Ida Berglund's Blog ...

   

          

   

   

  Læs mere