0 comments / Tilføjet af fine fine

I dag bruger de fleste mennesker tid på at definere og udtrykke sig som selvstændigt individ, og særligt moden er et redskab der har fået identitetsmæssig betydning. Man ønsker at udtrykke sin individualitet samt skille sig ud, bl.a. gennem sit valg af tøjstil – og særligt én webshop tiltaler mig, da denne både har kant, er klassisk og utrolig fin: nemlig denne.

Jeg er fascineret og vild med konceptet, som primært bygger på unisex til børn i alderen 0-6 år! I dag findes der så mange børnebutikker og webshops med børnetøj, at man skal skille sig ud fra sine konkurrenter, og det må man sige den stil- og målbevidste kvinde bag finefine.dk formår. De fleste ved nok, hvor hurtigt børn vokser i den alder, og at det meste tøj kan fremstå som nyt når barnet vokser ud af det. Hvis man får en efternøler, kan tøjet ‘genbruges’, også selvom det hedder bror og søster, og dét synes jeg er fint!

Jeg ville ønske, at finefine.dk solgte tøj til voksne, men i dag er det jo således, at forældre ofte køber det tøj til deres børn, som de selv finder tiltalende, og jeg må sige, at webshoppen får mig til at ønske, jeg havde børn nu, det hele tiltaler nemlig mig. Når tiden er inde, vil jeg elske at klæde mine børn i finefines klæder, for jeg er vild med konceptet! Selvom der er mange i samme situation som jeg – uden børn – har de fleste en veninde eller et familiemedlem med børn, og indtil jeg får mine egne, må jeg jo “nøjes med” at forkæle andres små guldklumper, man kan jo alligevel ikke lade være ;)!

Jeg har lavet et lille udpluk af mine favoritter, og allerede nu ejer jeg en af de fine ‘mug-to-go’, som jeg er utrolig glad for! Kan købes direkte her. Hvilke produkter bliver mon dine favoritter?


1. Cardigan / Petit bateau 2. Natdragt / Petit bateau 3. Regnjakke / Petit bateau 4. Pina Mickey /Donsje

Psst: husk du kan følge finefine på instagram @finefine.dk eller gøre mødre/fædre opmærksom på den skønne webshop fyldt med komfort og kvalitet.

– CC

Link til Charlotte Carolines Blog her ...

Kommentarer

Skriv en kommentar

Alle blog kommentarer bliver kontrolleret inden de bliver tilføjet