Se vores fine udvalg af Luke + Lilly her ...

Kort info: Endelig er der kommet en plejeserie til børn - fin og funktionel, sikker og ukompliceret - uden tegneseriefigurer, pink glimmer og uden teksten ”Baby-pleje” udenpå. Luke + Lilly er naturkosmetik til bevidste børn – børn, der ved, hvad de vil have …

Produkterne er ægte naturprodukter og de er NaTrue certificeret. De indeholder udelukkende naturlige og kontrollerede økologiske ingredienser og ligeledes ingen parabener, paraffiner eller polyethylenglycol (PEG). Samtlige varianter i serien er uden syntetiske duft-, farve- og konserveringsstoffer og naturligvis bliver hverken ingredienserne eller de færdige produkter testet på dyr. Produkterne er fremstillet i en lille traditionel virksomhed i den tyrolske by Ötztal, hvor de besidder mange års erfaring i naturkosmetik. Alle produkter bliver løbende testet på forskellige laboratorier.

Filosofi: Det er hensigten og ønsket at beskytte og bevare, hvad der er vigtigt for os; sundhed og tryghed for vores børn og den natur, de vokser op i. Derfor har vi udviklet plejeprodukter, som er i harmoni med naturen og som trygt kan anvendes på vores børns fine og sensible hud.

”Grønne tanker”: Vi ønsker at beskytte og bevare vores skønne natur. Derfor bliver der udelukkende anvendt naturlige og certificerede økologiske råvarer. Bortset fra den chilenske hasselnøddeolie i shampooen, bruges der kun lokale råvarer, dufte og naturlægemidler. Vi samarbejder med lokale virksomheder for derved at undgå de miljømæssige konsekvenser af unødig transport. Derudover er produkternes emballage fremstillet af genanvendeligt plast. Der bliver i øjeblikket arbejdet på også at blive en CO2-fri virksomhed.

Serien består af:
Til drengene: Luke’s Power Shower, Shiny Shampoo, Lucky Lotion, Easy Style og læbebalsam.
Til pigerne: Lilly’s Flower Shower, Shiny Shampoo, Lovely Lotion, Happy Hair og læbebalsam.