Adjektivet "fin" defineres som "omhyggeligt og smukt udført, ofte med stor detaljerigdom" – og vi gør vores bedste for at leve op til dette udsagn. Hos ”fine fine” er det overordnede koncept UNISEX. #komfort, #kvalitet, #klassisk og #kant er nøgleordene i denne anderledes webshop, der forhandler børnetøj, accessories og plejeprodukter til babyer og småbørn i aldersgruppen 0-6 år.

Varesortimentet hos ”fine fine” består af nøje udvalgte danske og udenlandske børnetøjsmærker, der er inspireret af den skandinaviske stil - enkle designs i enten blanks, smarte striber eller nedtonede prints - og hvor linjen er overvejende unisex. Vi gør os umage for at kunne introducere og forhandle upcoming brands fra nær og fjern krydret med få af de fine, klassiske basic brands. Altafgørende hos os er ikke ”etiketten”, men stilen. Ydermere bestræber vi os på prismæssigt at ligge på et niveau, hvor der altid er den helt rigtige balance mellem pris, design og kvalitet. Vi lægger ligeledes stor vægt på bæredygtig fremstilling, økologiske materialer og plejeprodukter, der kun indeholder naturlige ingredienser og som ikke er testet på dyr.

Vores kunder er stilbevidste småbørnsforældre, der samtidig går ind for genial og gennemtænkt genbrug, hvor kvalitativ enkelthed, funktionalitet og tidløst design kan bringe stor glæde i en søskendeflok uanset køn.

Sidst, men langt fra mindst, ser vi en ære i at kunne yde en enestående service overfor vores kunder. Tilfredse kunder vender tilbage - vi glæder os til at kunne betjene jer igen - og igen …

Rigtig god fornøjelse!

Maria Beck Bøgelund / Indehaver af finefine.dk