Se vores fine udvalg af Petit Bateau her ...

Klassisk stil og høj kvalitet er kendetegnende for det franske modehus, der har lavet tøj til hele familien siden 1893. Med over 120 års erfaring i tekstiler og tøjproduktion har Petit Bateau tilegnet sig en enestående ekspertise, der er videreført gennem mange generationer. Firmaet har stolte traditioner for at lave lækkert tøj, der er berømt for den højeste kvalitet og deres klassiske stil.

Petit Bateau er særligt kendt for deres bodyer, basics og regnjakker. Især de famøse Milleraies striber er et berømt varemærke for brandet. Fra indkøb af bomuld til det færdige produkt, kontrolleres hele produktionen af Petit Bateau og gennemføres naturligvis med stort miljømæssigt ansvar og respekt. Tøjet laves i holdbare materialer, der er behagelige mod huden, og altid i den bedste kvalitet.

Den høje kvalitet er et essentielt aspekt af brandet. Standard 100 certificeringen fra Oeko-Tex er et konkret bevis på denne kvalitet. Den er en værdsat og efterstræbt standard i tekstilbranchen, som det kræver en gennemgående kvalitetssikring af hele produktionen at opnå.